Terug naar NIEUWS

9 februari: Bestelling en betaling tickets bekerfinale!

We vragen iedereen deze informatie aandachtig te lezen!

Zoals je begrijpt, zal de vraag naar tickets voor deze wedstrijd veel hoger zijn dan het aanbod. Standard gehanteert het volgende principe: 1 ABONNEE = 1 TICKET. Maar Standard heeft slechts 20.500 tickets ter beschikking. Dat is dus niet voldoende voor alle abonnees.

De ticketverkoop van Standard hanteert een voorrangsperiode, die begint op dinsdag 16 februari, waarbij het principe geldt : “First come - First served”. We moeten als supportersclub hierop anticiperen. Onze voorrangsperiode loopt daarom tot en met zaterdag 13 februari. Daarna zullen wij onze lijsten met bestellingen indienen bij Standard in de hoop zoveel mogelijk abonnees van onze club van een kaart te kunnen voorzien. Vanaf 16 februari kun je een ticket proberen te bemachtigen via de Ticketverkoop van Standard zelf, maar we vermoeden dat het daar moeilijk is om nog aan een ticket te geraken (mogelijk lange wachttijden).

1. Bestelling tickets
Bij de bestelling kun je je voorkeur doorgeven wat betreft je plaats in het stadion. Dit geeft echter geen garantie, aangezien er verschillende quota zijn vastgelegd wat betreft de beschikbare plaatsen in de verschillende vakken. We zullen ons best doen om aan je voorkeur te voldoen, maar we doen geen beloftes. Sorry, maar dit ligt buiten onze macht.

2. Prijzen van de tickets
Zitplaatsen Tribune 1 :
Vakken C1, D1, I1 en J1: 60 euro
Vakken B1, E1, H1 en K1: 45 euro
Vakken A1, F1, G1 en L1: 35 euro
Staanplaatsen Tribune 2 :
Alle vakken: 25 euro

3. Betaling van de tickets
Aangezien het een wedstrijd betreft met een zeer uitzonderlijk karakter, gaan we deze keer heel strikt te werk wat betreft de bestellingen. Uiterste termijn van bestellen is zaterdag 13 februari 2016 op de zitdag bij Big Louis. Er zijn de volgende zitdagen:

Eetkaffee Big Louis
Stationlaan 57
3740 Bilzen

Donderdag 11 februari 2016 van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 12 februari 2016 van 17.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 13 februari 2016 van 13.30 tot 14.30 uur.

4. Inschrijven voor de bus
Er zullen DRIE bussen worden ingelegd. Indien deze vol zitten, zal een wachtlijst worden aangelegd (vol=vol). Gelieve bij je bestelling en betaling te vermelden of je met de bus wilt meegaan.
Geen vermelding of betaling = geen plaats.
De busprijs is vastgelegd op € 15.

Alle andere informatie en details wat betreft afhaling tickets, vertrek van de bus, enz., worden later bekendgemaakt

Naar VORIG BERICHT    Vorig bericht    Volgend bericht Naar VOLGEND BERICHT

Mobiel | Desktop
(c) 2011-2020 The Euro-Reds Bilzen