Terug naar NIEUWS

10 maart: Update: tickets en busindeling bekerfinale

Kon je gewoon niet komen, of moest je voetballen, of weet je Eetkaffee Big Louis niet liggen, of wilde je je madam of vent niet sturen, of had je buurvrouw geen tijd, of had je vorige zondag gewoon geen goesting om te gaan?
Juist daarom organiseert onze voorzitter een laatste zitdag voor het ophalen van je bestelde en betaalde tickets voor de bekerfinale.

Heb je gekozen voor de verplaatsing met een bus van onze supportersclub dan hoef je je ticket niet vooraf te komen halen. We geven de tickets voor onze buspassagiers op de dag van de

Eetkaffee Big Louis
Stationlaan 57
3740 Bilzen

Zondag 13 maart 2016 van 14.00 tot 14.30 uur

Busindeling
Ondertussen zijn we ook bezig met de indeling van onze bussen. Wil je samen reizen met een groep van bekenden dan kun je dat aan onze voorzitter kenbaar maken en ook waar je wilt opstappen (Bilzen of Hasselt). Gebruik daarvoor het formulier voor het bestellen van tickets voor uitwedstrijden. Je vindt de link via onze site. Op dit formulier kies je voor "Busindeling bekerfinale" en geef je enkele namen op van de groep waarbij je je wilt aansluiten of waar je wilt opstappen.

Let op: stap je in Hasselt op en heb je dat niet op voorhand pgegeven dan zal je geen toegang krijgen tot de bus.

Je kunt je keuze kenbaar maken tot en met maandag 14 maart 2016. We zullen hiermee zoveel mogelijk rekening houden, maar kunnen het niet 100% garanderen.

Vertrek Bilzen: 11u00
Vertrek Hasselt:
11u30.

Naar VORIG BERICHT    Vorig bericht    Volgend bericht Naar VOLGEND BERICHT

Mobiel | Desktop
(c) 2011-2020 The Euro-Reds Bilzen