Terug naar NIEUWS

13 september: Info verplaatsing Ajax-Standard (EL - match 2)

Onze voorzitter heeft belangrijke informatie over de verplaatsing naar de uitwedstrijd Ajax-Standard de Liège in het kader van de groepsfase Europa League op donderdag 29 september 2016.

Onze club zal voor deze wedstrijd een supportersbus inzetten.De prijs voor deze verplaatsing bedraagt tussen de 50 en 55 euro per persoon, inclusief ticket. Je kunt je vanaf vandaag tot uiterlijk zaterdag 17 september 2016 om 12.00 uur VOORinschrijven voor deze verplaatsing.

VOORINSCHRIJVEN IS ENKEL MOGELIJK VIA onze site.

Bij de inschrijving vermeld je de naam + voornaam en geboortedatum van ALLE personen voor wie je inschrijft. Het is achteraf niet mogelijk om de namen te wijzigen. Bij wijziging vervalt de inschrijving. Let op: dit is een voorinschrijving en geeft je dus geen zekerheid of je kunt meegaan.
We zijn namelijk afhankelijk van het aantal beschikbare tickets. De toewijzing gebeurt verder volgens de bekende principes. In de loop van de volgende week zullen we bekendmaken wie definitief mee kan.
Je zult een mail ontvangen met daarin vermeld de personen, die kunnen meegaan en een uiterste betaaldatum. Respecteer deze uiterste betaaldatum. Enkel bij een tijdige betaling wordt je inschrijving immers definitief !!!

INSCHRIJVEN ENKEL MOGELIJK VIA DE HIERBOVEN VERMELDE PROCEDURE !!!!!!

Ajax-Standard de Liège (EL-match 2)
Datum: donderdag 29 september 2016 om 19u00
Prijs: tussen de 50 en 55 euro p.p. (incl. ticket)
Combiregeling: Ja
Vertrek Bilzen: omstreeks 12u00

Naar VORIG BERICHT    Vorig bericht    Volgend bericht Naar VOLGEND BERICHT

Mobiel | Desktop
(c) 2011-2020 The Euro-Reds Bilzen