Terug naar NIEUWS

20 september: Belangrijke info eigen vervoer Arsenal-Standard

De veiligheidsdiensten van Standard de Liège hebben extra richtlijnen opgelegd voor de verplaatsing naar Arsenal-Standard de Liège op donderdag 3 oktober 2019.
Deze richtlijnen houden in, dat iedereen die voor deze wedstrijd een ticket wenst een Vragenlijst moet invullen met extra gegevens over de wijze van vervoer en het verblijf in Londen.
We vestigen er de aandacht op dat je enkel een ticket voor deze match kunt bekomen als de vragenlijst is ingevuld en opgestuurd naar onze voorzitter. Als je in groep reist (dezelfde vlucht en hetzelfde hotel) dan stuur je één formulier in, waarop alle leden van je groep vermeld staan.
We begrijpen het ongemak, maar we zijn verplicht deze richtlijnen te volgen.

Via onderstaande link kun je het Word-formulier downloaden. Na invulling stuur je dit formulier uiterlijk maandag 23 september 2019 terug naar onze voorzitter via het e-mailadres: info@the-euro-reds.be.

De vragenlijst vind je hier.
De ticketprijs van Arsenal-Standard de Liège is vastgesteld op € 20. Je schrijft € 20 per persoon over naar de bankrekening van The Euro-Reds Bilzen (BE64 0018 6270 5952), MET ALS VERMELDING 'ARSENAL TICKET' EN DE NAAM & VOORNAAM VAN DE PERSONEN DIE MEEREIZEN OP 3-10-2019 NAAR ARSENAL.
Je kunt ook contant betalen op de speciale zitdag van zaterdag 21 september 2019 tussen 14 en 14.30 uur in Muziekcafé" THE ROOTS" Bilzen (tegenover Eetkaffee Big Louis). Enkel de personen waarvan de betaling op MAANDAG 23 SEPTEMBER 2019 op onze rekening staat, ontvangen een ticket.LEES-LEES-LEES DIT BERICHT AUB MET AANDACHT EN VOLG DE AANWIJZINGEN NAUWKEURIG OP!!!

Naar VORIG BERICHT    Vorig bericht    Volgend bericht Naar VOLGEND BERICHT

Mobiel | Desktop
(c) 2011-2023 The Euro-Reds Bilzen