Terug naar NIEUWS

5 september: Registratie in verband met de thuiswedstrijden

Naar aanleiding van de overeenkomst tussen de burgemeester van Luik en Standard de Liège over het toelaten van een beperkt aantal supporters in het stadion vraagt de voorzitter uitdrukkelijk om een onlineformulier in te vullen voor de validatie van enkele gegevens. Dit is een eerste belangrijke stap om toegang te verkrijgen tot het stadion.
Je vindt het formulier van Standard hier.
Hou bij de verplichte registratie rekening met het feit dat het e-mailadres en het GSM-nummer maar één keer gebruikt mogen worden.

Wens je voor een minderjarige abonneehouder eenzelfde e-mailadres en GSM-nummer te gebruiken, als één van de ouders dan zal onze supportersclub voor de registratie zorgen.
Je dient ons de gegevens van jezelf en de minderjarige abonnee te bezorgen via het formulier "Registratie minderjarige abonneehouder". Dit formulier vind je hier
.
Vergeet niet om de volgende gegevens te vermelden: ID-nummer van de betrokken abonnees (Cus) - Achternaam en Voornaam (zoals vermeld op het abonnement) - E-mailadres - GSM-nummer.

Ben je nog niet in het bezit van je abo van dit seizoen? Het ID-nummer (Cus) blijft ongewijzigd: zie je abo van vorig seizoen.
Ben je een nieuwe abonneehouder en nog niet in het bezit hiervan? Neem dan contact op met de voorzitter.

Meer info over de terugkeer van de supporters naar Sclessin en de praktische modaliteiten volgt binnenkort!

Naar VORIG BERICHT    Vorig bericht    Volgend bericht Naar VOLGEND BERICHT

Mobiel | Desktop
(c) 2011-2023 The Euro-Reds Bilzen