Terug naar NIEUWS

21 april: Compensatie abo's seizoen 2020-2021

Door de uitzonderlijke situatie waarmee we dit seizoen te maken kregen, heeft Standard de Liège in samenspraak met la Famille des Rouches 3 opties uitgewerkt om de abonneehouders te vergoeden.

1) Zoals meerdere abonnees zelf hebben voorgesteld, kan je het bedrag van je abonnement aan de club schenken als teken van steun tijdens deze ongekende gezondheidscrisis, die helaas ook een sterke impact had op Standard. Om je te bedanken voor dit genereus gebaar krijg je in ruil:
- een truitje van het seizoen 2020-2021 met gratis gepersonaliseerde bedrukking
- 20 euro op je cashless kaart (uw abonnementskaart) om in het stadion te besteden aan consumpties tijdens de thuiswedstrijden
- het uiterst symbolische voorrecht om een “tegeltje” met je naam te hebben op de esplanade van ons toekomstig stadion. Daar zal een “Walk of Fame” geïntegreerd worden voor de trouwe supporters van de club. Bij deze keuze zal je huidige plaats automatisch gereserveerd worden tijdens de voorrangsperiode van de volgende abonnementencampagne (seizoen 2021-2022). De abonnementsprijzen blijven ongewijzigd.

2) Je kunt GRATIS je abonnement verlengen voor de reguliere competitie van het seizoen 2021-2022 (zonder de mogelijkheid om je plaats te wijzigen).

3) Je kunt terugbetaling vragen rekening houdend met het volgende:
- je bent definitief je voorrang kwijt voor je plaats.
- je abonnement zal voor 16/17e worden terugbetaald (want elke abonnee had in theorie de mogelijkheid om 1 match bij te wonen) en dit ten laatste op 15 september 2021.

Je dient je keuze uiterlijk 16 mei 2021 aan Standard kenbaar te maken!
Gebruik hiervoor onderstaande link.

Het formulier van Standard vind je hier.

Heb je je keuze niet vóór de ultieme datum doorgegeven dan zal je abonnement automatisch worden verlengd voor de reguliere competitie van het aankomend seizoen.

Wie zijn abonnement voor het seizoen 2021-2022 gratis wil verlengen hoeft dus niets te doen!

Heb je afgelopen seizoen je abonnement verlengd via onze club dan betaal je voor het seizoen 2021-2022 geen lidgeld!


Naar VORIG BERICHT    Vorig bericht    Volgend bericht Naar VOLGEND BERICHT

Mobiel | Desktop
(c) 2011-2023 The Euro-Reds Bilzen